hamburger button

Книжкова толока в Запоріжжі стартує з Індустріалбанком

26-28 жовтня 2018 року в Запоріжжі вчетверте відбудеться мистецький фестиваль «Запорізька книжкова толока». Однією з ключових тем толоки є сильні духом люди, а саме їх незламність, боротьба за незалежність та людську гідність. Фінансовим партнером фестивалю вкотре виступає Індустріалбанк.

Для зручності гостей толоки Банк влаштує лаунж-зону, де можна погортати щойно придбану книжку, завантажити мобільний додаток Industrial24, отримати консультацію спеціалістів Банку та взяти участь у промо-акції. За умовами акції кожен, хто сфотографується зі щойно придбаною книжкою у лаундж-зоні банку може виграти приз — пауер-банк.

Toloka 2018«”Запорізька книжкова толока” є важливою культурною подією для всього півдня країни. На нову можливість зустрітися з улюбленими письменниками та придбати кращі українські видання запоріжці чекають увесь рік і сьогодні ми раді запросити на книжкову толоку всіх жителів Запоріжжя та регіону», — прокоментував Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку

Фестиваль триватиме три дні. Тут діятиме історична локація, тематичний майданчик «Сильні духом», кілька майданчиків для різножанрових та різнотематичних зустрічей і дискусій, дитячий простір «Книголісся». Також традиційно відбудеться книжковий ярмарок, пройдуть виставки, покази документальних фільмів, художні та фотоекспозиції, а також виступи музичних колективів.

«Запорізька книжкова толока» пройде у виставковому комплексі «Козак-Палац» за адресою: вул. Перемоги, 70Б. Час роботи книжкової толоки та лаунж-зони Індустріалбанку — з 10:00 до 19:00.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!