hamburger button

Індустріалбанк оголосив імена призерів конкурсу дитячого малюнку «Я малюю Запоріжжя»

Восени цього року Індустріалбанк ініціював конкурс малюнку серед вихованців найстарішої в Запоріжжі студії образотворчого мистецтва, яка працює з 1936 року. Зараз студія розвивається в складі Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості під керівництвом Людмили Маринюк.

Всі малюнки були створені до 85-річчя Запоріжсталі. Цим конкурсом Індустріалбанк, як постійний фінансовий партнер комбінату, хотів підкреслити роль Запоріжсталі у житті міста. В день святкування — 16 листопада — роботи були представлені на виставці у ДК «Юність», де комбінат зустрічав гостей на своєму святі.

У своїх малюнках Індустріалбанк запропонував маленьким запоріжцям розповісти, яким вони бачать рідне місто, а уявити його без Запоріжсталі тепер неможливо. «Ця ініціатива направлена на привернення уваги до відповідальності кожного мешканця Запоріжжя до того, яким є наше місто. Кожен, хто живе у місті, хто створює та розвиває у ньому свій бізнес, впливає на його економіку, культуру та перспективи розвитку. Соціально-відповідальний бізнес, яким є Запоріжсталь, яким є Індустріалбанк,  здійснює свій вплив на соціум та сьогодні створює те місто, в якому будуть жити наші діти. Зробити так, щоб вони пишалися своїм містом, щоб вони залишалися в ньому, щоб воно процвітало та збагачувалося як матеріально, так і культурно, наша спільна задача. Соціальний проект комбінату став якісною підтримкою для розвитку індивідуальних та колектив ініціатив, направлених на покращення життя запоріжців. Індустріалбанк в свою чергу робить великий внесок у розвиток культури, спорту та науки – від преміювання спортсменів, які захищають честь Запоріжжя на міжнародних аренах, до фінансової підтримки таких заходів як «Запорізька книжкова Толока» та StartUp Fest-2018», — відзначила Фатіма Тисячник, маркетинг-директор Індустріалбанку.

Діти підготували 26 малюнків, на яких зобразили улюблені куточки Запоріжжя — парк Металургів, Хортицю, Запорізьку Січ, ДніпроГЕС та Дніпро з порогами, бульвари та проспекти. Щирі, яскраві дитячі роботи були представлені на корпоративній сторінці банку у мережі Facebook, де кожен бажаючий міг проголосувати за одну чи кілька робіт. Призерами конкурсу стали автори робіт, які набрали найбільше голосів та коментарів:

1 місце — Микита Реманюк, 12 років

2 місце — Олександра Уральська, 13 років

3 місце — Марія Чвалюк, 9 років

mesto 1mesto 2mesto 3

Більше фотографій в аккаунті Індустріалбанку на Facebook!

Нагородили призерів конкурсу «Я малюю Запоріжжя» Фатіма Тисячник, маркетинг-директор Індустріалбанку, та Владислава Панасенко, керівник південної дирекції Індустріалбанку. У  Запорізькому міському палаці дитячої та юнацької творчості вони вручили кожному переможцеві PowerBank та почесну грамоту від Голови Правління Індустріалбанку. Без приємних подарунків не лишилися й решта дітей — вони отримали сувеніри від банку, а потім всі разом переглядали конкурсні роботи та куштували солодощі.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!