hamburger button

Новорічні акції для держателів платіжних карток Індустріалбанку

Напередодні зимових свят Індустріалбанк разом з міжнародними платіжними системами MasterCard та Visa запропонували держателям карток банку кілька акцій зі знижками та гарантованими подарунками.

ZUM nov18Держателі преміальних карток Visa від Індустріалбанку мають можливість до 16 грудня 2018 року отримати додаткові -10% на товари більш ніж 100 світових брендів у київському ЦУМі. Щоб взяти участь у преміум-шопінгу з Visa та ЦУМ’ом, потрібно показати повідомлення про акцію касиру та оплатити покупку карткою Visa Platinum або Visa Infinite. Перелік брендів, які беруть участь у акції представлено на сайті www.tsum.ua

Держателям карток Mastercard від Індустріалбанку потрібно зареєструватися на сайті bilshe.mastercard.ua та накопичувати бали за покупки. На тому ж сайті їх можна обміняти на оберти Колеса Сюрпризів та отримати гарантовані подарунки — подорожі, смартфони iPhone XS та багато іншого. Акція «Колесо сюрпризів» діє до 20 грудня 2018 року.

Нагоду отримати квитки до Німеччини та відвідати найгучнішу кіноподію зими, а саме Берлінський міжнародний кінофестиваль має кожен, хто розраховується карткою Mastercard від Індустріалбанку через POS-термінали або в мережі інтернет. Акція діє до 15 січня 2019 року. Детальні умови — на bilshe.mastercard.ua


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!