hamburger button

Індустріалбанк змінює регламент роботи на зимові свята

На час різдвяних та новорічних свят Індустріалбанк змінив графік роботи відділень та працюватиме для клієнтів дві суботи підряд — 22 та 29 грудня. Зокрема, в період завершення звітного року та початку 2019 року у регламенті роботи відділень Індустріалбанку відбудуться такі зміни:

- перенесення робочого дня з нагоди святкування Католицького Різдва:

  • 22 грудня, субота, — робочий день до 17:00, 23, 24 та 25 грудня — вихідні;

- перенесення робочого дня з нагоди святкування Нового року:

  • 29 грудня, субота, — робочий день до 17:00, 30, 31 грудня та 1 січня — вихідні.

Також традиційно вихідним буде 7 січня 2019 року.

2 січня 2019 року банк працюватиме без клієнтів та забезпечуватиме комплекс робіт, пов’язаних з початком нового звітного року, міжбанківські перекази у цей час здійснюватися не будуть. Також потрібно відзначити, що 3, 4 та з 8 січня 2019 року всі відділення Індустріалбанку працюватимуть у звичайному режимі.

Просимо звернути увагу, що тимчасова зміна регламенту роботи відділень банку не позначиться на діяльності мережі банкоматів у святкові дні. Банкомати будуть забезпечені готівкою різних номіналів та працюватимуть безперебійно.

Як і завжди під час свят виконати переказ коштів з картки на картку, поповнити мобільний рахунок, заблокувати або розблокувати платіжну картку, змінити ліміти та багато іншого можна в мобільному додатку Industrial24.

Також питання блокування картки та зміни лімітів можна вирішити з контакт-центром банку:

  • за номером +380 800 50 35 35 (після з'єднання з контакт-центром потрібно пройти процедуру ідентифікації власника карткового рахунку),
  • по скайпу: akbindustrialbank,
  • за номером +380 44 206 85 25, в разі дзвінків з-за кордону.

Бажаємо усім клієнтам Індустріалбанку вдалого закінчення 2018 року, радісних, веселих свят, а також продуктивного та успішного початку 2019 року!


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!