hamburger button

Віртуальна платіжна картка Visa Prepaid від Індустріалбанку – картка по воздуху

Передплачена платіжна картка є прекрасним рішенням для різних цілей - від можливості отримання картки людям, у яких тимчасово втрачені документи до можливості навчання дітей азам фінансової грамотності. А згідно з опитуваннями, мандрівники - особливо ті, хто виїжджає за кордон - частіше використовують передплачені картки під час подорожей. Карта Visa Prepaid від Індустріалбанку до того ж не загубиться - адже вона в смартфоні!

Завантажити додаток Industrial24 в смартфон можна на PlayMarket або AppStore. Натиснути кнопку «випустити», і картка прилетить до вас повітрям! Причому вже зараз власники Android-смартфонів можуть не просто випустити платіжну картку, але і оцифрувати її, і використовувати свій смарфтон для NFC-розрахунків - за умови наявності NFC-чіпа в смартфоні. Найближчим часом дана функція буде доступна і для власників iPhone.

Стисло про можливості картки Prepaid:

• допоможе безпечно користуватися безготівковими розрахунками в Україні без ризику втрат або блокування основної картки, наприклад, тієї, на яку отримуєте зарплату. Отримати картку можна за допомогою смартфону з українським мобільним номером, без походу в банк і надання всього пакету документів. Кому актуально - кожному, і ще більше - нерезидентам і туристам

• можливість отримати всі переваги безготівкових розрахунків і суттєво економити гроші та час - без візиту в банк і надання паспорта та ІПН. Кому актуально - людям без відкритого банківського рахунку

• картку можна використовувати для отримання переказів. При цьому відкрити картку можна в будь-який зручний час 24/7 без прив'язки до графіку роботи банку і надання документів. Кому актуально - студентам і фрілансерам

• картка може стати першим фінансовим інструментом для дитини. За допомогою картки можна забезпечити дитину підтримкою, навчити користуватися безготівковими платежами та контролювати фінанси. У всякому разі, дитина зможе самостійно швидко поповнити свій телефон.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!